Oprichter

Onno in 't Veld

Onno in ’t Veld

Mijn naam is Onno in ’t Veld. Ik heb Auditvisory opgericht vanuit de gedachte dat alles draait om vernieuwing, kwaliteit en duurzaam resultaat. De onderdelen bedrijfskunde, controlling, techniek en marketing vormen de basis van mijn studieachtergrond.

Inhoudelijke kennis en ervaring heb ik grotendeels opgedaan binnen BDO Accountants & Adviseurs. Als ondernemer heb ik onder andere Lesters interim management & business consultancy opgezet en verder uitgebouwd.

Waar ik plezier aan beleef is mensen op elk niveau uit te dagen om over de grenzen van hun eigen kunnen heen te kijken. En mijn kracht ligt in het terugbrengen van ogenschijnlijk complexe vraagstukken naar de simpele eenvoud en daarop acteren.

Dagelijks ga ik de uitdaging aan om samen met opdrachtgevers, partners en professionals vernieuwingen te realiseren die er echt toe doen. Mijn persoonlijke interesses zijn gelegen in het samen uitdenken, uitwerken en uitrollen van vernieuwende business concepten.

Geboren: op 11 mei 1972 te Sliedrecht
Opleiding: technische bedrijfskunde aan de Technische Universiteit van Eindhoven, aangevuld met gerichte opleidingen en trainingen
Vrije tijd: activiteiten met het gezin, golfen en bedenken van nieuwe business concepten
Loopbaan: senior consultant / manager BDO Consultants, medeoprichter Lesters interim management & business consultancy
Over 10 jaar: blijvend gezond en middenin het leven staan, bijdrage leverend aan het bedrijfsleven met vernieuwende inzichten
Wil je meer weten over mijn achtergrond kijk dan op LinkedIn of bel me even op telefoonnummer +31 (0)6 15 02 29 15.